Komfort på reisen din🌸

IMG_2517

Unn deg litt velvære i ferien☀️

MagnetRelax og MagnetComfort på tilbud i sett med 25 % rabatt!

Nakkeputen MagnetComfort og avslapningsmasken MagnetRelax. Perfekt for reiser og avslapning uansett hvor du er. Begge to får du med en praktisk transportpose, perfekt med på tur og til reisen og de er begge også supre å bruke hjemme.

MagnetRelax avslapningsmasken kan du også bruke i nakke, skuldre, rygg m.m. Det er bare fantasien som setter grenser for bruken av denne. Den lindrer smerter ved f.eks. hodepine og migrene og kan gi bedre søvn, og er veldig behagelig å bruke. Et produkt du blir glad i😊

Nakkeputen er laget i memoryskum og former seg fint, er behagelig og gir god støtte for hode og nakke. Den har 3 neodyme magneter i nakke og 5 på skulder parti. Også nøye plassert for best mulig effekt der hvor du trenger det. Magnetene har en styrke på 1200 gauss hver💗Ord.pris: 755,-
Settet har art.nr. S4000-1, og er på tilbud til 29/7-18, med 25 % rabatt til kun kr. 975,-☀️

For bestilling i nettbutikken: http://www.as.energetix.tv

Til nettbutikken

 

 

IMG_2512

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *