Tilbakemelding fra kunde om bedre konsentrasjon!

Veldig kjekt med gode tilbakemeldinger fra en kunde som jeg har fått lov å sitere. Hun jobber som regnskapsfører og er en travel dame som hadde et viktig prosjekt å få ferdig når hun startet å bruke magneter.

Magnetpinner for magnetisering av vann.

Hun skriver i sin tilbakemelding, etter at hun har tatt i bruk magnet-øre pynt og begynte å drikke magnetisert vann den 21/3-19:

27/3-19. «jeg er mye mer fokusert nå etter øredobber og rørepinne er daglig i bruk. virkelig helt vanvittig forskjell på min fokus og konsentrasjon!»

4/4-19. «Fortsatt sånn jeg faktisk . Duracell kanin for tiden. «

7/5-19. «jeg føler meg fortsatt superbra»

Hilsen C.

Han er rett og slett avhengig av å ha det på for å ha det bra…!

En av mine kunders tilbakemeldinger???

Hei.
Skulle vel gi deg ei tilbakemld eg hehe…..dagane flyg berre frå meg liksom…..guten er kjempefornøgd å d er mora og….han har slutta å klage over verkande ledd…han sove om natta å d har vel ikkje hent på snart 13 år at han har sove ei heil natt……mykje mykje roligere i kroppen virker det som…..veit ikkje om eg sa det når eg snakka med deg…men det her er altså en gut med autisme, adhd og tourettes …så han er en komplisert kropp;)

«fornøyd mor»(Skrevet 04.05-16)

Heisann?
Kossen går det med magnetarmbåndet? Har det fortsatt effekt? Eg lurte på om eg kunne få lov å legga ut din tilbakemld som kundehistorie på sida mi? Selvfølgelig anonymt uten navn? Ka tenker du om det?
«Anne»

Fortsatt god effekt ja. Berre bruk d for d det er verdt du. Han er rett og slett avhengig av d for å ha det bra. Her når skulen starta på igjen så skulle dei ha mat og helse, å læreren tvinga d av han pga hygiene og blabla…. han var rett og slett så elendig den kvelden av å ha gått uten at eg har forlangt at armbandet skal vere på!
«fornøyd mor»(Skrevet 05.10-17)

Tusen tusen takk til kunden for at eg fikk lov å dele denne fantastiske tilbakemeldingen? Sitter igjen med stor glede og takknemlighet for deg?

❤️Anne

Har du en kundehistorie du vil dele?

 

På Evjemoen og Sørlandets Countryfestival 28.juni.

IMG_0732Fin førstedag på Evjemoen. Som alltid er det nye opplevelser med kossen magneter kan virke på oss på forskjellige måter. Eg hadde et møte med ei kjekk dame i dag som hadde veldig dårlig balanse og legene visste ikkje ka meir de kunne gjøre og heller ikkje koffor balansen var så dårlig. MEN med magnethjertet på henne, så hadde ho veldig god balanse. Heilt utrolig kossen det kan gjøre så stor forskjell for folk.

Happyhappy???

Inja kosttilskudd

IMG_0658

Inja kosttilskudd tar jeg hver dag rett etter lunsj, for å opprettholde god flyt og energi i kroppen. Jeg Kjenner at formen generelt har blitt enda bedre etter at jeg begynte med Inja kosttilskudd.  Så inneholder den jo mangen gode og naturlige ingredienser for kroppen også da?

Tips: Den lille flaska fyller jeg faktisk opp med vann og tar den med meg i lomma når jeg går en liten tur. Kjempesmart for min del med noen små munnfuller med vann underveis og så  er den enkel å ta med i lomma. Den kan også gjenbrukes til diverse oppbevaring av forskjellige ting, men «krymper i oppvaskmaskinen» for det har jeg prøvd. Ikkje å anbefale?