Energetix er på Dyrsku’n i Seljord?

Er du på Dyrsku’n i Seljord denne helga?? 8-10 september.

Da må du avlegge oss et besøk på vår smykkeutstilling.

Du treffer oss utendørs på stand nr A410 som tidligere år.

Nytt i år er at du kan få prøve gratis magnetmassasje. Vi har med oss et stort utvalg av magnetsmykker og velvære produkter.

I år har vi med oss representant fra Energetix fra Danmark. Hun heter Inge Møller Nielsen og har 10 års erfaring med våre magnetsmykker. Kom gjerne innom oss for en hyggelig prat og få med deg gratis katalog og informasjon om magnetsmykkene. Vi gleder oss til å ta imot deg?

Velkommen, velkommen!

❤️Anne og Inge

Etnemarknaden 11-13. August☀️

Heisann☀️

Denne helga er det klart for Etnemarknaden 2017?

Energetix er selvfølgelig representert i år også. Er du nyskjerrig på våre magnetsmykker så finner du oss på stand nr. E 663 i uteområdet. Kom innom å se våre flotte magnetsmykker og slå av en hyggelig prat.

Magnetene som sitter integrert i smykkene og klokkene kan hjelpe deg til å få en bedre hverdag. Du kan blant annet få bedre blodsirkulasjon, bedre transport av oksygen, bedre balanse og mindre smerter i kropp, muskler og ledd. Vi har mange tilbakemeldinger fra kunder om at de har mindre hodepine og migrene, bedre pust, mindre allergier, mindre stivhet og at de ikke føler seg så «støl i kroppen» som før, de melder om at de sover bedre, snorker mindre, osv, osv… lista er laaaang. Og tilbakemeldingene er veldig positive.

Smykkene har 2 års garanti, de er laget av rustfritt kirurgisk stål og er nikkelallergifrie og blyfrie. Noen av våre smykker har også kobber som kan gi en ekstra positiv effekt på leddgikt, fibromyalgi og revematiske plager.

Kort summert kan du ved hjelp av magnetsmykker og våre magnet og velvære produkter få en bedre helse, mer energi og et bedre velvære!

Tilbud: Magnetpinne og flaske i medisinsk silikon til kun kr: 399,-

Så er du i Etne? Da er du hjertelig velkommen innom til oss på stand nr. 663?

❤️Anne

Valdresmarken i nydelige Fagernes 20-23.juli☀️

I Fagernes arrangeres Valdresmarken fra i morgen torsdag –  søndag. Energetix er representert på marken med magnetsmykkene og vi gleder oss masse.  Ta gjerne turen hit om du er i nærheten? Vi har som alltid et stort utvalg å vise deg.  Dette er et fint arrangement med et bra utvalg av kvalitetsprodukter.

Tivoli er også en selvfølge her?

Velkommen til Fagernes! ❤️Anne

Tysnesfest!

Så var det klart for Tysnesfest og marknad på ferjekaien i måro, fredag og lørdag. Gleder meg! Alltid lika kjekt!  Eg må nå skryta litt og si at eg er kraftig imponert over alt Tysnes får til i den lille bygda si under Tysnesfest. Fantastisk bra organisering av det meste her.

Det er vel verdt å ta turen til Våge i helga og oppleva den gode stemningen her!  Uansett: nyt dagane der du er?

Du er selvfølgelig hjertelig velkommen nedom kaien og besøke oss på vår stand om du er her?Har alltid et godt utvalg av flotte magnetsmykker med. ❤️Anne

På Evjemoen og Sørlandets Countryfestival 28.juni.

IMG_0732Fin førstedag på Evjemoen. Som alltid er det nye opplevelser med kossen magneter kan virke på oss på forskjellige måter. Eg hadde et møte med ei kjekk dame i dag som hadde veldig dårlig balanse og legene visste ikkje ka meir de kunne gjøre og heller ikkje koffor balansen var så dårlig. MEN med magnethjertet på henne, så hadde ho veldig god balanse. Heilt utrolig kossen det kan gjøre så stor forskjell for folk.

Happyhappy???